Inridning och problemlösning 2018

Vill du lämna bort din häst för inridning i sommar eller behöver du hjälp med problemlösning? På Ed Sjögård kommer det finnas platser för ett antal träningshästar nu i sommar. Missa inte chansen att låta din unghäst få en schysst start i ridningen. NH-tänk och träning på hästens villkor är grunden och vi jobbar mycket på tillit och avslappning i allt vi gör, från sadling till samling. 

Hör av dig till mig snarast för mer info, pris och praktiska frågor! 

Hanna Lundquist
073-82 96 389
hanna@edsjogard.se

Om Hanna

Jag har varit elev till Frida Lundbäck sedan 2006 då ridskolan ännu inte fötts. Jag började rida på ponnysarna på gården och blev sedan bästis med Profit, en liten galen arab. Han var ung och galen, jag var ung och fartgalen, bra kombo! Jag var med i hans inridning och sedan dess har jag tränat honom och han mig. Nu har jag dock en ny stjärna på gång så Profit har blivit deltidspensionär. 

På senare år har jag och Frida jobbat ihop en hel del då jag instruerat på Ed Sjögårds ridläger och varit med i en hel del inridningar, tillridningar och unghästhantering. Jag har även vikarierat på ridlektioner och deltagit i diverse uppvisningar på gården. 

Själv tränar jag enligt parelliprogrammet och jobbar på att klara L4. Jag har gått Parelli-kurser för Tina Kolhammar och Karin Pettersson. Jag har red in min egen häst, Alfred, 2016. Han var då tre år och närmast ohanterad när jag fick honom på halsen. Tanken var att jag skulle rida in och sedan sälja men att ha en häst som ett oskrivet blad framför mig var tydligen lite för roligt. Vi passade så bra ihop att han blev kvar. Nu fortsätter jag utbilda Alfred vidare i långsam takt då jag under terminerna utbildar mig till husdjursagronom på Sveriges Lanbruksuniversitet i Uppsala.