Ridläger sommaren 2017!

18-22 juni

Ridläger för dig som har gått ut åk 7 och uppåt (ca 14-19 år)

Ett ridläger för dig som vill utveckla både din ridning och din förmåga att läsa och hantera hästar på ett naturligt sätt! Vi kommer träna både från marken och från sadeln, ha teori och simuleringar och däremellan ska vi försöka hinna med att hitta på lite annat kul! :)
Det är jag (Frida Lundbäck) som står för den mesta undervisningen men till min (och er) hjälp har jag även den fantastiska Hanna Lundqvist!
Förkunskaper: Du ska ha häst- och ridvana samt ett intresse för NH.
Pris: 4250 kr/person (inklusive 1000 kr i anmälningsavgift)
 

31 juli-3 augusti

Ridläger för dig som gått ut åk 3-6

Ett ridläger för dig som är ca 10-13 år och vill lära dig mer om hästar och ridning!
Undervisningen är både teoretisk och praktisk. Utöver ridning och lek med hästarna kommer prata om hästens beteende och behov samt hur hästar kommunicerar med varandra och med oss. Det är jag (Frida Lundbäck) som står för den mesta undervisningen och till min hjälp har jag den fantastiska Hanna Lundqvist!
Förkunskaper: Det är en fördel om du har ridit minst två terminer på ridskola och har ett intresse för naturlig ridning och hästhantering.
Pris: 3400kr/person (inklusive 1000kr i anmälningsavgift)

Lite mer lägerinfo! OBS, gäller alla läger!

Antalet platser/läger är begränsat till max 12 elever. Vid mindre än 6 anmälda ställs lägret in. Tänk på att åldersgränserna kan vara lite flytande, vi ser hellre att du väljer det läger du känner dig mest hemma på än tittar blint på siffrorna. Kontakta oss om du har funderingar kring det!
Sista anmälningsdag är 2:a Juni! Anmäl dig i tid, blir lägret fullt är det först till kvarn som gäller.

Undervisning
Undervisningen kommer vara både teoretisk och praktisk och vi kommer träna hästarna både från marken och från hästryggen. Ibland kommer alla träna tillsammans i stor grupp och ibland delar vi upp oss i mindre grupper. Både den teoretiska och den praktiska undervisningen har hästens naturliga beteende som grund och vi lägger stor vikt på samspelet mellan häst och människa. Naturlig ridning och hästhantering passar lika bra oavsett om du rider engelskt eller western. 

Boende
Vi bor och äter tillsammans på vår lägergård som ligger ca 900m från själva gården. Där finns lite olika stora grupprum att sova i samt gott om ytor för att vila, leka, äta, ha teorilektion eller vad ni nu kan tänkas vilja! Ta gärna med dig en cykel så slipper du gå mellan lägergården och gården.

Egen häst eller låna?
Dessa läger riktar sig kanske främst till dig som har egen häst/ponny. Det vore jätteroligt att få vara en del av din och din hästs/ponnys gemensamma utveckling. Har du dock ingen häst finns det ett begränsat antal hästar att tillgå här på gården. Skriv i din anmälan om du önskar låna häst eller har med dig en egen! Det är först till kvarn som gäller även för lånehästar!

Frågor/Anmälan

För att anmäla dig/ditt barn skicar du ett mail till hanna@edsjogard.se skriv i mailet vilket läger du vill anmäla dig till.  Din anmälan är en intresseanmälan och vi skickar då en anmälningsblankett till dig. När du fått anmälningsblanketten har du 10 dagar på dig att fylla i och skicka in den samt betala anmälningsavgifen på 1000 kr för att bekräfta din anmälan. Anmälan är bindande och anmälningsavgiften betalas inte tillbaka vid återbud. Resterande lägeravgift ska betalas in i god tid innan lägrets start.


Vid frågor eller funderingar, kontakta oss så svarar vi så fort vi kan!
frida@edsjogard.se                    hanna@edsjogard.se
076-134 17 31                             073-82 96 389


Företaget har F-skatt och alla priser är inklusive moms.